
Ettől az egyszerű trükktől lesz gyönyörű színe az orgonaszörpnek
Hamarosan itt a limonádék és a szörpök ideje! Isteni finom és csodaszép orgonaszörpöt készíthetsz. Nagyon egyszerű trükköt mutatunk!
Tavasszal már egy napsütötte hétvégén szuper meginni egy isteni limonádét vagy egy frissítő szörpöt. Rengeteg ízesítésben ismerjük, szeretjük is őket. Az orgona is virágzásnak indult, ha becsukod a szemed, el is tudod képzelni az illatát. De vajon kóstoltad már a virágát? Készítsd el szörp formájában, az eredmény garantáltan mennyei! Mutatunk egy trükköt, amitől nem csak finom, de csodálatos színű is lesz a szörpöd.
Orgonaszörp

Hozzávalók:
- orgonavirág
- víz
- citromkarikák
- édesítő, vagy cukorszirup
- egy marék áfonya
Így készítsd el:
- Tegyél egy tál vízbe orgonavirágot, egy marék áfonyát és citromkarikákat. Ez adja meg a szörpnek a csodálatos színét.
- Tedd be a hűtőszekrénybe egy éjszakára állni, majd másnap szűrd le és ízlés szerint adj hozzá cukorszirupot, vagy más édesítőszert. Mehet bele egy kis citromlé is.
Egészségedre!







