
kulcsár edina
A tökéletes sült oldalas tekintetében rengeteg fűszerezési tippről hallhattál már. Abban azonban mindenki egyetért, hogy az oldalas legyen belül omlós, kívül pedig ropogós, ne pedig száraz!
A sült oldalas ikonikus főfogás a legtöbb magyar családnál, és persze mindenkinek akad hozzá egy jól bevált receptje. A fokhagyma általában alapízesítés, de van, aki zöldfűszeresen, például sok rozmaringgal és sörrel átlocsolva szereti, míg mások a mézes-mustáros verzióra, esetleg a keletiesebb, gyömbéres ízvilágra esküsznek. Egy dolog azonban biztos, nem mindegy, hogyan készíted el, hogy ne legyen száraz a hús. Szaftosan és omlósan isteni! Íme 3 szuper recept, amit feltétlenül érdemes kipróbálnod.
Oldalas Fotó: Shutterstock
TIPP: Érdemes egy tiszta tálba átszedve tálalni.
Jó étvágyat!