kulcsár edina
A lecsó elképzelhetetlen nélküle, ezt mindenki tudja; de ez csak a jéghegy csúcsa! Eszméletlen finom és gyors vacsorát rittyenthetsz lecsókolbászból; mutatunk három könnyű receptet!
Méltatlanul elhanyagolt hozzávalója ez a magyar konyhának: a lecsókolbász szinte csak a lecsóba kerül, pedig még rengetegféleképpen felhasználható! Elég csak arra gondolni, hogy néhány karikát teszel a rántotta alá, vagy a gulyáslevesbe főzöl egy adagot. Sokan idegenkednek tőle, mert félnek, hogy mivel olcsó, rossz a minősége; pedig a lecsókolbász nem feltétlen a rossz minőségű, „mindent bele” kategória. Ha sikerül egy rendes, jó minőségű, szaftos és húsos darabot beszerezned, olyan vacsorát készíthetsz belőle kevesebb, mint fél óra alatt, hogy mindenki megnyalja a tíz ujját. Mutatunk három receptet, ami bizonyítja, hogy kolbász-ügyben van élet a lecsón túl is.
1. Tepsiben sült lecsókolbász
Hozzávalók:
Elkészítés:
2. Paprikás krumpli lecsókolbásszal
Hozzávalók:
Elkészítés:
3. Sült kolbászos babsaláta
Hozzávalók:
Elkészítés: