tóth gabi
Fantasztikus ötlet, ínycsiklandozó eredmény! Ilyen finomat már régen ettél!
A sörös hús egyszerre ropogós és omlósan puha! A jó hír az, hogy miközben készül, bátran megihatsz egy fél doboz sört is!
A grillpartik legújabb kedvence ez a csirkesült. Ha akad véletlenül lefedhető kerti grill a háznál, mindenképp érdemes azon is kipróbálni!
Ültesd a csirkét sörösdobozra, így süsd ropogósra a sörös húst!
A trükk abban rejlik, hogy sütés közben a sörösdobozból kiáramló gőz gyönyörűen párolja belülről a csirkét, miközben a külseje szép egyenletesen megsül. Sőt, a pipi bőre a pikáns pácnak köszönhetően aranybarnára változik és isteni ropogós lesz. Mennyei lakomára számíthatsz ezzel a vacsival!
Hozzávalók:
Jó étávgyat!
A pácolásnál nyugodtan játszhatsz a kedvenc zöldfűszereiddel is!
Csirkével együtt elkészítheted a köretet is. Ehhez nem kell mást tenni, csak darabold fel a zöldségeket és tedd a csirke köré. Önts rá egy kevés olajat, sót, kakukkfüvet, esetleg rozmaringot.