Ezt kend a kenyérre húsvétkor, imádni fogja a sonka mellé a család
Ha fel akarod dobni egy kicsit az idei ünnepet, készítsd el ezeket a finomságokat! Az olcsó és egészséges szendvicskrémektől színesebb lesz a húsvéti asztalod, és mindenkit elvarázsolsz...
Gyorsak, könnyűek és olcsók ezek a szendvicskrém receptek, de nem csupán emiatt érdemes kipróbálnod őket húsvétkor, hanem azért is, mert ezek a krémek egészségesek, csodás színükkel díszítik az asztalt, és nem mellesleg isteni finomak is. A sok húsféleség mellett kifejezetten üdítően hatnak ezek a krémek, még az is szeretni fogja, aki egyébként nagy húsevő. Plusz, ezek a szendvicskrém receptek akkor sem jelenthetnek nehézséget, ha abszolút kezdő vagy az ilyesmiben.
A meghámozott és negyedekre vágott céklát főzd 20 percig, míg puha nem lesz.
Kevés olajon pirítsd üvegesre az apróra kockákra vágott hagymát; ha kész, add hozzá a fokhagymát, és egy-két percig süsd együtt őket, majd húzd le a tűzről.
A kihűlt céklát reszeld finomra, és add hozzá a hagymához. Ezután mehet bele a kecskesajt, a só, bors, és annyi natúr joghurt, hogy krémes, jól keverhető állaga legyen.
Főzd keményre a tojásokat, majd pucold meg, és reszeld le sajtreszelőn.
Adj hozzá ízlés szerinti mennyiségű sót, borsot, és mehet bele az apróra vágott hagyma is.
Külön tálban keverd habosra a vajat, a tejfölt és a mustárt. Ha kész, add hozzá a tojáshoz, és hintsd meg az egészet apróra vágott petrezselyemzölddel.
Alaposan keverd össze, míg vajszerű krémet nem kapsz; majd pihentesd a hűtőben néhány órát.