tóth gabi
Egy átlagos ebéd készült volna egy magyar családban, amihez szükség lett volna némi csemege kukoricára. Nem jutott szóhoz Viktória, amikor felhajtotta a konzervdoboz tetejét.
Szinte mindenki vásárolt már kukoricakonzervet. Praktikus, mert nem kell főzni, azonnal fogyasztható.
Tökéletes megoldás, ha rizshez vagy salátához akarunk hirtelen adni az édesen roppanós, aranyló szemekből. Vélhetően hasonló terve lehetett Nagy Viktóriának is, aki a magyar háziasszonyokat tömörítő Vali konyhája és kertje Facebook-csoportban osztotta meg a minap, hogy is járt ezzel a közkeletű termékkel. Annak rendje és módja szerint a ráapplikált fémfüllel felnyitotta a konzervdoboz tetejét, de aztán volt nagy csodálkozás, hiszen egyáltalán nem azt találta benne, mint amiről a címke szól...
Hogy mi lapult a konzervdobozban? A képért LAPOZZ!
A konzervdobozban zöldborsó volt!
Sejthető, mennyire meghökkent a háziasszony, amikor meglátta! Az viszont nem derült ki, hogy a egyedi esetről van-e szó, esetleg a konzervgyári munkások morbid tréfája miatt, avagy egy egész tétel zöldborsót címkéztek fel rosszul. A poszthoz kommentelő háziasszonyok minden esetre jót derültek a furcsa eseten...