tóth gabi
Itt az ideje a lecsónak! Jöhet reggel, délben és este, a nap bármely pillanatában. Soha nem unalmas a lecsó, de azért mutatunk néhány szuper receptet, hogy megérezd a nyár igazi, magyaros ízét!
A lecsó a magyarok egyik alapétele, főleg a nyári időszakban. Mindenkinek megvan a saját receptje, de azért néha nem árt egy kis ízutazás! Lessük el mások trükkjeit, ízeit, variációit, bolondítsuk meg a lecsót!
Ha már semmi nincs a hűtődben, csak némi zöldség, eljött a lecsó ideje! Ismered-e az enyhén füstös ízű rakott lecsót? Mutatjuk!
A receptért KATTINTS IDE
Ehhez a lecsóhoz sem kell más, csak paprika, paradicsom, hagyma és tojás, mégis egész más lesz a végeredmény, mint eddig. Merészen fűszerezett lecsó tükörtojással: íme a shakshuka.
A receptért KATTINTS IDE
Paprika, paradicsom és hagyma a lecsó hagyományos alapja, de mi lenne, ha egy kicsit megbolondítanád? Próbáld ki cukkinivel!
A receptért KATTINTS IDE
A saját lecsódra esküszöl? Teljesen OK! De azért szólunk, hogy itt egy bombasztikus recept, érdemes kipróbálni!
A receptért KATTINTS IDE
A lecsó csodálatos választás reggelire, ebédre és vacsorára is. Ha unod a megszokott receptet, most megmutatjuk, mivel dobhatod fel, hogy még finomabb fogás legyen belőle!
A receptért KATTINTS IDE
Idén bőségesen terem a zöldség, és még az is kedvet kap a befőzéshez, aki korábban sosem vállalkozott rá. Mindenkit csak biztatni tudunk, hiszen a házilag eltett finomságoknak párja nincs.
A receptért KATTINTS IDE