tóth gabi
Tavaszias, üde ízre vágysz, de unod az egyszerû csokiba mártott epret? Itt a sajttortás változat leheletnyi fehér csokival: nem tudod majd abbahagyni!
A cukormentes, üde ízű sajttortás eprecske csábító, de nem kell lelkiismeret-furdalást érezned miatta, hiszen egyáltalán nem hizlal. Az eper belsejét mokkáskanállal szedd ki, így több töltelék fér el a gyümölcsben. Mielőtt az eperszemek alját fehér csokiba mártod, mindenképp töröld le őket papírtörlővel, hogy jobban tapadjon a csoki. A tölteléket nyomózsákkal teheted bele a gyümölcsszemekbe.
Hozzávalók:
A töltelékhez:
Így készítsd el:
1. Vágd le az eperszemek tetejét, és mokkáskanállal szedd ki a belsejüket.
2. Olvaszd fel a fehér csokoládét.
3. Vágj le egy picit az eperszemek aljából is, hogy meg tudjanak állni a talpukon, és töröld le a felületet papírtörlővel. Mártsd a csokoládéba az eprek alját, majd forgasd meg a Graham-kekszmorzsában is, és állítsd egy sütőpapírral bélelt tepsire.
4. Keverd krémesre a krémsajtot, a tejszínt, az eritritet, a citromlevet és a citromhéjat.
5. Tedd nyomózsákba a krémet, és nyomj belőle mindegyik eperszembe. Szórd meg Graham-kekszmorzsával.