Létrehozva: 2017.03.03.

Jön a spenótidény, így lesz a csirke fantasztikusan finom

Szeretnél különleges, mégis könnyen elkészíthetõ ételt varázsolni az asztalra? Próbáld ki ezt a sült csirkét, ami a kilóid számát sem növeli.

Szerző Sors Edina

Itt a tavasz, közeledik a spenótidény, ezért érdemes kipróbálnod ezt a fantasztikus, és csöppet sem hizlaló sült csirkét. Könnyű elkészíteni, ugyanakkor különleges ételt tálalhatsz fel az asztalra, ha ezt a recepted választod.

Krémsajtos, spenótos  sült csirke

Hozzávalók:

  • 2 csirkemellfilé
  • 50 g friss spenót
  • 50 g krémes kecskecsajt
  • 50 g sajt
  • paprika
  • só, bors
  • olaj
  • Elkészítés:

    1. A spenótot kevés olajon fonnyaszd meg, majd keverj hozzá a krémsajtot és hagyd kihűlni.

    2. Mosd meg a csirkemellfilét, és keresztirányban vágd be több helyen. Arra vigyázz, hogy ne vágd el teljesen a csirkemellet.

    3. Töltsd a résekbe a spenótos sajtkrémet.

    4. Tegyél a tepsibe egy kis olajat, majd helyezd bele a már töltött csirkemellfiléket.

    5. Szórj rá, sót, borsot, reszelt sajtot és a tetejére a pirospaprikát.

    6. Tedd az előmelegített sütőbe a tepsit és  180 fokon 35-45 perc alatt ropogósra sül a csirke.

     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek