tóth gabi
Szeretnél különleges, mégis könnyen elkészíthetõ ételt varázsolni az asztalra? Próbáld ki ezt a sült csirkét, ami a kilóid számát sem növeli.
Itt a tavasz, közeledik a spenótidény, ezért érdemes kipróbálnod ezt a fantasztikus, és csöppet sem hizlaló sült csirkét. Könnyű elkészíteni, ugyanakkor különleges ételt tálalhatsz fel az asztalra, ha ezt a recepted választod.
Hozzávalók:
Elkészítés:
1. A spenótot kevés olajon fonnyaszd meg, majd keverj hozzá a krémsajtot és hagyd kihűlni.
2. Mosd meg a csirkemellfilét, és keresztirányban vágd be több helyen. Arra vigyázz, hogy ne vágd el teljesen a csirkemellet.
3. Töltsd a résekbe a spenótos sajtkrémet.
4. Tegyél a tepsibe egy kis olajat, majd helyezd bele a már töltött csirkemellfiléket.
5. Szórj rá, sót, borsot, reszelt sajtot és a tetejére a pirospaprikát.
6. Tedd az előmelegített sütőbe a tepsit és 180 fokon 35-45 perc alatt ropogósra sül a csirke.