tóth gabi
Dobsz egy hátast, ha meglátod, milyen egyszerûen tudsz ünnepi desszertet varázsolni az asztalra anélkül, hogy bekapcsolnád a sütõt.
Eddig azért nem bajlódtál tortával, mert nem tudsz sütni? Akkor ez a finomság a te desszerted lesz! Kevés hozzávalóból fenomenális desszertet készíthetsz, méghozzá gyorsan!
Egyszerű, nagyon finom és még főzőtudomány sem szükséges hozzá!
Hidd el, nem tudod elrontani és mindenki imádni fogja.
Hozzávalók:
Elkészítés:
1. Keress két egymásba illeszthető lábost. A nagyobba tegyél annyi vizet, amennyi nem folyik ki akkor sem, ha belerakod a kisebb edényt. Forrald fel.
2. Keverd össze egy tálban a kókusztejet, a sűrített tejet, a tojásokat és a kókuszreszeléket.
3. A kisebb edényben készíts lassú tűzön karamellt a cukorból.
4. Vedd le a tűzről a karamellás lábost, és öntsd rá a külön bekevert kókuszos masszát.
5. Tedd a kisebb edényt a forrásban lévő vízbe, fedd le és "főzd" egy órán keresztül.
6. Végül borítsd ki egy tálra ezt a karamellás kókuszcsodát, és máris fogyaszthatod!