tóth gabi
Soha többé nem kell éhesen lefeküdnöd, ha ezt a szalonnás húsbatyut készíted el vacsorára. Finom és laktató, mind a tíz ujjadat megnyalod utána!
Ez a szalonnabundás batyu a kedvenc ételed lesz, ha le szeretnél dobni pár kilót, de koplalni utálsz!
Tökéletes választás vacsorára, hogy ne kelljen üres hassal lefeküdnöd.
Hozzávalók:
1. Egy tálban keverd össze a sajtot, az apró darabokra tépett csirkehúst, a csípős szószt, a fűszereket és a metélőhagymát.
2. Terítsd ki a baconszeleteket: 4-4-et keresztbe egymásra, majd tedd rá a tortillát.
3. Tedd bele a gombóccá formált masszát a tortillára, majd hajtsd be az oldalait és takard be a szalonnaszeletekkel.
4. Tedd egy kiolajozott tálba, kend meg a hús tetejét és oldalát is olajjal és süsd 20 percig 200 fokon.
5. Vedd ki a sütőből, kend meg juharsziruppal és tedd vissza még 10 percre sülni. Ha nem használsz juharszirupot, akkor 30 percig süsd.
Nézd meg a videót az elkészítéséhez!