tóth gabi
A mézeskalács ízét idézõ gofri nem engedi elfelejteni az ünnepi hangulatot. Készítsd el, ha nincs kedved és türelmed ezzel a karácsonyi süteménnyel pepecselni.
Nincs kedved a hagyományos mézeskalácshoz, de mégsem szeretnéd az ízét kihagyni az ünnepekkor? Akkor ez az egyszerű, de nagyon finom gofri lesz a te süteményed.
Hozzávalók: 4 nagy gofrihoz
1. Egy nagyobb tálban keverd össze a "száraz" hozzávalókat.
2. Egy másik, kisebb tálba kerüljön a tojás, a vaj, a tej, a joghurt és a méz. Ezt keverd jól össze, hogy egységes massza legyen.
3. A folyékony alapanyagokat keverd össze a szárazakkal, hogy csomómentes masszát alkossanak.
4. Kiolajozott, előmelegített gofrisütőben süsd meg. Forrón tálald lekvárral, vajjal, vagy porcukorral.