tóth gabi
Teljesen új formában párosíthatod a két klasszikus reggeli-alapanyagot! Egyszerû és nagyszerû az új recept, amit kár lenne kihagynod!
Ettől az igazán rafinált recepttől neked is jókedvűen indul majd a napod!
Egy igazán egyszerű töltött tojást egyesítettünk baconnel. A tölteléket készítsd bátran a saját ízlésednek megfelelően, majd süsd ropogósra a szalonnával! Egyszerűen mennyei!
Nemcsak reggelire pompás, de kiválóan passzolhat főzelékekhez is feltétként!
Hozzávalók:
Így készítsd:
1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra.
2. Keverd el a krémsajtot alaposan a fűszerrel.
3. Vágd ketté a tojásokat, a sárgáját távolítsd el.
4. Töltsd meg a tojásokat a sajtkrémmel, majd fordítsd őket egymásra.
5. Tekerd körbe baconnel, és tedd a sütőbe kb. fél órára, amíg a szalonna ropogósra nem sül
TIPP: A tojások közepéről kieső sárgákat belekeverheted a fűszeres sajtkrémbe, gazdagíthatod vele saláták majonézes alapját, elhasználhatod töltött húsba vagy akár tojássalátába is.