Létrehozva: 2016.12.14.

Megújult a szalonnás tojás! Ilyen finomat még nem ettél!

Teljesen új formában párosíthatod a két klasszikus reggeli-alapanyagot! Egyszerû és nagyszerû az új recept, amit kár lenne kihagynod!

Ettől az igazán rafinált recepttől neked is jókedvűen indul majd a napod!

Egy igazán egyszerű töltött tojást egyesítettünk baconnel. A tölteléket készítsd bátran a saját ízlésednek megfelelően, majd süsd ropogósra a szalonnával! Egyszerűen mennyei!

Nemcsak reggelire pompás, de kiválóan passzolhat főzelékekhez is feltétként!

Hozzávalók:

  • 6 db keménytojás
  • 12 szelet bacon
  • 10dkg krémsajt
  • Kakukkfű vagy más zöldfűszer ízlés szerint
  • Így készítsd:

    1.      Melegítsd elő a sütőt 200 fokra.

    2.      Keverd el a krémsajtot alaposan a fűszerrel.

    3.      Vágd ketté a tojásokat, a sárgáját távolítsd el.

    4.     Töltsd meg a tojásokat a sajtkrémmel, majd fordítsd őket egymásra.

    5. Tekerd körbe baconnel, és tedd a sütőbe kb. fél órára, amíg a szalonna ropogósra nem sül

    TIPP: A tojások közepéről kieső sárgákat belekeverheted a fűszeres sajtkrémbe, gazdagíthatod vele saláták majonézes alapját, elhasználhatod töltött húsba vagy akár tojássalátába is.

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek