tóth gabi
Nincs külön pácolási idõ, a hús mégis olyan ízletes és omlós lesz, amilyet eddig még sosem készítettél! Illatos fûszerekkel készül a legfinomabb sertésült!
Megint egy igazán trükkös receptet mutatunk, ráadásul még mosogatnod is alig kell a végén! Az alapanyagokon kívül egy robotgépre és egy tepsire lesz csak szükséged hozzá!
Nagy erénye ennek a receptnek, hogy a köret a hússal együtt elkészül, így nem kell külön bajlódnod vele!
Kell ennél praktikusabb?
Hozzávalók:
Így készítsd:
1. Melegítsd elő a sütőt 230 fokra.
2. Enyhén olajozz ki egy serpenyőt, és fektesd bele a besózott húsokat.
3. Egy konyhai robotgépbe dobáld bele a fokhagymagerezdeket, az olívaolajat, a balzsamecetet, a rozmaringot, a sót és a borsot. Keverd legalább két percig, amíg egy pasztát nem kapsz.
4. Az elkészült pác ¾ részét oszlasd el a hús mindkét oldalára. Tedd a sütőbe 15 perce.
5. Ezalatt készítsd elő a krumplit: Mosd meg és darabold a kívánt méretre.
6. A maradék pácban forgasd meg a burgonyát, majd tedd a hús köré. A sütőt vedd le 180 fokra
7. Süsd további 50 percet.
8. Pihentesd 10 percet, majd szeletelve tálald!