kulcsár edina
Olcsó és ízletes vacsora készíthetõ nagyon kevés alapanyagból. Annyira finom, hogy nem fogod tudni abbahagyni!
Látványos, gyorsan elkészíthető és olcsó vacsora, amely mégis nagyon laktató. Annyira egyszerű elkészíteni, hogy biztos a kedvenc ételeid közé fog tartozni. Előre tudsz dolgozni, csak be kell tenned a sütőbe, amikor megkívánod, vagy vendégeket vársz egy baráti beszélgetésre.
A hozzávaló alapanyagokból még a hónap végén is könnyen szemkápráztató és ízletes vacsorát tudsz az asztalodra varázsolni. Minden, ami az elkészítéséhez szükséges, megtalálható a konyhában és nem kell plusz költségekbe verni magad.
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. A megmosott héjas burgonyákat szurkáld meg egy villával, majd tedd a 200 fokra felmelegített sütőbe 30-40 percre.
2. A megsült burgonyákat hosszába vágd félbe, majd egy kanál segítségével vájd ki a belsejüket úgy, hogy vékony rétegben maradjon bennük körbe még krumpli.
3. A megtisztított és apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát párold meg az olívaolajon, majd add hozzá a burgonyák kikapart belsejének a felét, süsd össze az egészet, a legvégén kerüljön bele a reszelt sajt. Sózd, borsozd ízlés szerint.
4. Ezzel a masszával béleld ki a krumplikat úgy, hogy kb. 1 cm vastagon legyen körben és férjen még bele a tojás.
5. Tedd a krumplikat egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, ha szereted, vágj bele snidlinget és üss minden félkrumpliba egy-egy tojást.
6. Süsd 15 percig és melegen tálald.
Nézd meg a videót és készítsd el ezt a finom vacsorát!