RETRO RÁDIÓ

Így lesz igazán isteni a ropogós malacsült

Így lesz igazán isteni a ropogós malacsült
Molnár Hédi
Szerző
Molnár Hédi
Létrehozva2016. 11. 16. 18:45

Itt az ideje kipróbálnod a világ legegyszerûbb sültjét! Ezt minden húsimádó szereti!

Végre egy igazi húsétel, ami nagyon egyszerűen elkészíthető és amit mindenki imád! Ez a téli szezon sztárja, mely párolt káposztával és hagyás krumplival verhetetlen!

Nem kell megrettenni attól, hogy zsíros és sok benne a koleszterin! Már rég megdőltek azok az elméletek, mely szerint az emberi szervezetre káros a zsír. Hideg téli napokon igenis szükségünk van természetes zsírokra és fehérjékre, hogy ne fázzunk, ezért ne hagyd ki, ezt a mennyei pecsenyét!

Ropogósra sült császárhús

Hozzávalók:

  • 1,5 kg bőrös császár hús
  • frissen őrölt bors
  • 1. Melegítsd elő a sütőt 220 fokra.

    2. Egy éles késsel vagdosd be a hús bőrét úgy, hogy magát a húst ne vágd be.

    3. Dörzsöld be a hús teljes felületét sóval és frissen őrölt borssal, majd tedd egy tűzálló tálba és mehet a sütőbe!

    4. Süsd 30 percig alufóliával letakarva 220 fokon, majd 25 percig 160 fokra visszavéve a hőfokot.

    5. Vedd le az alufóliát, és süsd ropogósra császárhúst újabb  30 perc alatt.

    TIPP:

    Mielőtt felszeleteled, várj néhány percet. Így sokkal könnyebben tudod a húst szeletelni a bevágások mentén.

     



     

    Ripost hírek

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.