tóth gabi
Egy kézmûves magyar bonbont mindennél finomabbnak talált a csokik legrangosabb megmérettetésén a nemzetközi zsûri. A Mészáros Gábor által megálmodott finomság igencsak rafinált ízével tûnt ki a mezõnybõl.
A chocoMe egyik Raffinée íze immár második alkalommal lett kategóriájában a világ legjobbja. Ezzel hivatalosan a világ legjobb magvas tejcsokoládés drazséja címet nyerte el.
A verseny Londonban, a The Chocolate Show rendezvény keretein belül került megrendezésre.
"Sejteni lehetett, hogy dobogósak leszünk, mert már többször, több fontos helyen felfigyeltek a termékre, de arra nem számítottam, hogy a tavalyi évet követően idén is aranyéremmel térhetünk haza" – mondta Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója, tulajdonosa. A chocoMe ezzel 32-re gyarapította a nemzetközi csokoládés szakmai elismeréseinek számát.