tóth gabi
Zseniális villámrecept! Így dobhatod fel ezt a klasszikus, de talán már unalmas egytálételt. Próbáld ki, garantáltan rabja leszel az új változatnak!
A rakott krumpli talán az egyik legkedveltebb egytálételünk. De miért ne dobhatnád fel egy kicsit, és készíthetnéd új formában? Garantáltan lágy és krémes lesz a végeredmény, ráadásul feleannyi idő alatt készül el, mint a klasszikus változat!
A kolbászt ugyan lecseréltük sonkára, de hidd el, a pirított szalonna kárpótol mindenért!
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. Szeleteld fel a krumplit és sózd, borsozd.
2. Kivajazott edénybe rétegezd a hozzávalókat a következő sorrendben: krumpli, sonka, sajt, krumpli, sonka, sajt, pirított bacon, petrezselyem, krumpli.
3. A tetejére szórj reszelt sajtot bőségesen.
4. Végül az egészet öntsd nyakon a tojással elkevert tejszínnel.
5. 180 fokon 40 percig süsd.
Nézd a videót, és rabja leszel ennek az isteni rakott krumplinak!