Létrehozva: 2016.08.03.

Egy szuper ötlet, hogy sokkal finomabb legyen a reggeli tojásrántottád

Te is észrevetted már, hogy ha rántottát rendelsz egy étteremben, az állaga kellemesen puha, az íze pedig sokkal harmonikusabb? Mutatjuk a trükköt, így készítik a profik a rántottát!

Ez azért van, mert nem használod a legfontosabb összetevőt. Itt az ideje, hogy felfedezd a szalonnazsírban rejlő lehetőségeket!

Szalonnás tojás

HOZZÁVALÓK:

  • tojás,
  • só, bors, tej
  • néhány szelet szalonnacsík
  • 1. Üsd fel a tojásokat, ízesítsd sóval és borssal, rakj bele egy csepp tejet.

    2. Három-négy szalonnacsíkot süss ropogósra, és vedd ki a zsírból.

    3. Ahelyett, hogy a szalonnazsírt kidobod, használd inkább a serpenyő alján. Öntsd a felvert tojást az edénybe, és a keverd a szokásos módon.

    Ennyi a titok. Ne felejtsd el tejjel felverni. A szalonnacsíkokat pedig tedd a tetejére!

     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek