RETRO RÁDIÓ

Egy szuper ötlet, hogy sokkal finomabb legyen a reggeli tojásrántottád

Egy szuper ötlet, hogy sokkal finomabb legyen a reggeli tojásrántottád
A
Szerző
A
Létrehozva2016. 08. 03. 10:10

Te is észrevetted már, hogy ha rántottát rendelsz egy étteremben, az állaga kellemesen puha, az íze pedig sokkal harmonikusabb? Mutatjuk a trükköt, így készítik a profik a rántottát!

Ez azért van, mert nem használod a legfontosabb összetevőt. Itt az ideje, hogy felfedezd a szalonnazsírban rejlő lehetőségeket!

Szalonnás tojás

HOZZÁVALÓK:

  • tojás,
  • só, bors, tej
  • néhány szelet szalonnacsík
  • 1. Üsd fel a tojásokat, ízesítsd sóval és borssal, rakj bele egy csepp tejet.

    2. Három-négy szalonnacsíkot süss ropogósra, és vedd ki a zsírból.

    3. Ahelyett, hogy a szalonnazsírt kidobod, használd inkább a serpenyő alján. Öntsd a felvert tojást az edénybe, és a keverd a szokásos módon.

    Ennyi a titok. Ne felejtsd el tejjel felverni. A szalonnacsíkokat pedig tedd a tetejére!

     

    Ripost hírek

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.