
Pokoli egyszerû és mennyei finom. Mindenki szereti, napokig eláll és még jól is néz ki. Kell ennél több? Ne gondolkozz tovább, vágj bele bátran!
A valaha volt legjobb ötlet, hogy hogyan dobd fel a hagyományos pizzádat.
![]()
Ezektől a falatkáktól mindenkinek tátva marad a szája. Persze csak amíg meg nem kóstolja.
Hozzávalók:
Nyújtsd ki egy lapon a pizzatésztát
Nem baj ha nem tökéletes, csináld csak úgy "szemre". Legyen csinosan négyzet formájú.
![]()
Kenj rá egy jó fél üveg pizza szószt
A széleire nem kell, hagyj körülbelül, 2 centiméteres keretet szabadon.
![]()
Jöhet is rá a feltét
Ez lehet bármi, ami épp a hűtőben akad. Lehet karikára vágott virsli, vagy szalonna kocka, de akár kolbászkarikák is.
![]()
Utolsó lépés a varázslat előtt
Helyezz néhány darab sajtot, szép sorban, az egyik végére. Igyekezz, hogy egyenletes távolságra legyenek egymástól.
![]()
Hüpp-hüpp-hüpp, kezdődhet a pizza trükk
A "sajtos" végét fogd meg, majd hajtsd rá a sajtokra a tésztát és kezd el felgöngyölni szép sorban az egészet. Mintha egy szőnyeget csavarnál fel.
![]()
Ha megvan a tekercsed egyszerűen szeleteld fel keresztben
2-2,5 centiméteres karikákat hasíts le. Gyönyörű kis csigákat fogsz kapni, amiket helyezz is azonnal kiolajozott muffin sütőformába. Szórd meg a tetejét kolbászdarabkákkal és persze reszelt sajttal is bátran. És már mehet is be az egész a sütőbe.
![]()
Kis türelem és 190C fok
Vagyis pontosan 12 perc és már veheted is ki az isteni finom és imádnivalóan bájos pizza falatkákat a sütőből.
![]()







