tóth gabi
Eszméletlen omlós és finom lesz a hús ezzel az egyszerû, de remek ötlettel.Grillezéshez és tepsis módszerhez egyaránt szuper eredmény!
Felesleges tovább keresgélned a pácok között! Ezzel a recepttel mennyeien finom és szaftos lesz a sült csirkéd! Szuper egyszerű és villámgyorsan varázsolja különlegessé a húst.
A tökéletes ízélmény érdekében hagyd pár órát állni a pácban a húst, így akár reggel is összedobhatod pillanatok alatt! A vacsinál már nem lesz más dolgod, mint megsütni és a kedvenc salátáiddal tálalni ezt a pazar lakomát!
Hozzávalók:
Így készítsd a pácot:
Nincs más dolgod, mint egy tálban jó alaposan elkeverni a hozzávalókat
Így pácolj:
Fogj egy húzózáras műanyag zacskót, tedd bele a húsokat, öntsd rá a páclevet.
Zárd le a zacsit, és tedd hűtőbe minimum fél, maximum 24 órára.
Így süsd meg a bepácolt húst:
Elkészítés előtt emeld ki a húsokat, kissé csöpögtesd le és már sütheted is sütőben vagy grillen! Az utóbbi estben locsolgathatod finoman sütés közben a húst. Tálalás előtt pihentesd 5 percig fóliával lefedve!
Tipp:
A maradék levet forrald fel , és rotyogtasd, amíg kissé besűrűsödik, így isteni mártást kapsz belőle!