tóth gabi
A friss nyári paradicsomnál nincs finomabb, sütve pedig igazán különleges lehet. Próbáld ki reggelire egy tojással megbolondítva! Garantáltan jól indult majd ettõl a finomságtól a napod.
HOZZÁVALÓK:
ELKÉSZÍTÉS:
1. Melegítsd elő a sütőt 180 Celsius fokra.
2. Alumínium fóliával bélelj ki egy lapos tepsit.
3. Vágd le a paradicsomok tetejét. Éles kanállal vájd ki a belsejüket.
4. Pottyants 1-1 feltört egész tojást a paradicsomok üregébe.
5. Told a sütőbe 30 percre.
6. Szórd meg finomra vágott petrezselyemmel, sóval, borssal.
TIPP:
A petrezselymet friss, vágott bazsalikommal is helyettesítheted. Ha imádod ezt a receptet, akár tovább is fejlesztheted: a tojásokra pár csepp olívaolaj, kis cheddar sajt, pici fokhagyma kerül , és máris új ízekkel indítod a reggelt.