tóth gabi
Ez a titkos adalék mostantól segíteni fog abban, hogy szupergyors, mégis finom süteményeket készíthess. Megéri!
A házilag készített süteményeknek nincsen párja, mégis nagy mennyiségben fogynak az üzletek polcairól azok a süteményporok, melyek vízzel összekeverve néhány perc alatt édességet varázsolnak az asztalodra. Ezek ugyanis gyors, könnyű megoldás kínálnak, ha váratlan vendég érkezik, vagy egyszerűen csak megkívánsz egy kis édességet, de nincs időd vagy kedved hosszasabb munkálatokhoz.
Mostantól ezek a sütik is sokkal ízesebbé válnak majd, ha készítéskor víz helyett kávét használsz a por feldolgozásához. Ha igazán izgalmas ízekre vágysz, akkor fele-fele arányban hígíthatod a kávét tejjel vagy akár otthon megtalálható mogyorós, karamellás vagy csokoládés likőrrel is. A sütemény íze így igazi mélységet kap, és sokkal nagyobb élvezet lesz elfogyasztanod - miközben elkészíteni ugyanannyira kényelmes marad.