Létrehozva: 2016.04.07.

Szalonnás palacsinta az új őrület, ilyen finomat még nem ettél!

Ezt a finomságot 5 perc alatt elkészítheted, és rohanós reggeleken akár a munkahelyedre is magaddal viheted. De hétvégén egy jó pohár bor mellé is érdemes megkóstolni.

Szerző Ripost

A reggeli sült szalonnánál nincs finomabb! Eheted tükörtojással, de remek melegszendvicset is készíthetsz belőle. Most azonban ismét egy új oldalát mutatta meg a bacon. Próbáld ki palacsintával. Persze ezúttal ne az édes változatra gondolj. Íme, egy egyszerű, de nagyszerű újítás.

1. Míg kikevered a palacsintatésztát, a bacont fóliára fektetve told be kicsit a sütőbe.

2. Keverd ki a sűrű palacsintatésztádat a következőkből: 2,5 dl tej, egy tojás, 7 evőkanál liszt. Majd forrósíts fel egy tepsit kis olajjal és a képen látható formában önts rá egy kis palacsintatésztát. Ha elkezdett sülni, fektesd rá a szalonnákat és csorgass egy kis tésztát még a tetejére.

3. Mindkét oldalát süsd 2-3 percig.

Egy kevéske paradicsomszósszal vagy zöldségekkel, salátával tálalva nagyon finom!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek