Létrehozva: 2016.04.14.

Két nagy kedvenc egyben: tiramisu lett a palacsinta

Palacsintából tiramisu? Igen! Egyszerûen elképesztõ, amikor két ilyen fantasztikus édesség egybeolvad. Nézd, milyen egyszerû ez a finom édesség.

HOZZÁVALÓK:

  • kb. 15 db palacsinta
  • 1 doboz mascarpone
  • 1 dl kávé (lehet nescafé is)
  • 2 dl habtejszín
  • 2 evőkanál porcukor vagy diétás édesítő
  • 1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • ELKÉSZÍTÉS:

    Először verd fel a habtejszínt a cukorral. Majd keverd össze a szoba hőmérsékletű mascarponéval.

    A palacsintákat rétegezd ezzel a krémmel. A tetejére szórj kakaóport.

    Variációk egy fantasztikus témára...

    Ha kicsit sűrűbb palacsintatésztát készítesz, amihez még hozzáöntöd a lefőzött kávét, akkor a tiramisu jellegzetes ízét alapból belecsempészheted ebbe a finomságba. A barna palacsinta és a fehér krém együtt tökéletes párost alkot.

    Amerikai palacsintákkal is elkészítheted, de akár a túrós, diétás változattal is kipróbálhatod. Ennek a receptjét itt találod!

     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek