tóth gabi
Veled is elõfordult már, hogy sütés közben ehetetlenre száradt az oldalas? Adunk néhány tippet, hogy csináld ezentúl!
HOZZÁVALÓK:
ELKÉSZÍTÉS:
Az oldalast egy ecset segítségével egyesével kend be az összekevert krémes keverékkel.
A hagymát vágd vékony szeletekre, dobd rá a húsra majd forgasd át. Pácold a húst minimum 1-2 órán keresztül, de akár egy éjszakára is hűtőbe rakhatod.
Másnap mehet zacskóstól a tepsibe és már sütheted is.
Másfél óra múlva, mikor kellően megpuhult, óvatosan vedd ki a zacskóból. A szaftot öntsd egy tálba, a húst pedig pár percig még pirítsd tovább.
HOZZÁVALÓK:
ELKÉSZÍTÉS:
Keverd össze a hozzávalókat, forgasd meg benne az oldalasokat és 180 fokos sütőben süsd 2 órán keresztül, fóliával letakarva.
Nagyon finom narancsos, balzsamecetes salátával tálalva.
TIPP:
Bármelyiket kipróbálhatod savanyú káposzta ágyon sütve!