tóth gabi
Az egyben sült fasírt sokak kedvence, de baconbe tekerve és sajttal töltve még gusztusosabb és ízletesebb. Ezzel az egyszerû trükkel pedig gyorsan elkészítheted. Sütõben vagy grillen sütve is mennyei.
HOZZÁVALÓK:
ELKÉSZÍTÉS:
A darált húshoz keverd hozzá az igen apróra vágott hagymát és zúzott fokhagymát. Szórd hozzá az összes fűszert, a tojásokat, sót, az előzetesen beáztatott zsemléket kinyomkodva. Keverd jól össze.
Terítsd el egyenletesen rajta a darált húst, majd tedd bele a hosszúkásra vágott kemény sajtot.
190 fokra előmelegített sütőrácson, vagy esetleg grillen süsd addig, amíg a szalonna ropogósra pirul.
Végül szórd meg egy kevés pirított hagymával a tetejét!
Vágd karikákra és erős paprikával, BBQ-szósszal tálald! Diétás karfiolrizzsel vagy lepénykenyérrel is nagyon finom.