
Az egyben sült fasírt sokak kedvence, de baconbe tekerve és sajttal töltve még gusztusosabb és ízletesebb. Ezzel az egyszerû trükkel pedig gyorsan elkészítheted. Sütõben vagy grillen sütve is mennyei.
![]()
HOZZÁVALÓK:
ELKÉSZÍTÉS:
A darált húshoz keverd hozzá az igen apróra vágott hagymát és zúzott fokhagymát. Szórd hozzá az összes fűszert, a tojásokat, sót, az előzetesen beáztatott zsemléket kinyomkodva. Keverd jól össze.
A szalonnát fektesd egy bambusz- tányéralátétre, szorosan egymás mellé.
![]()
Terítsd el egyenletesen rajta a darált húst, majd tedd bele a hosszúkásra vágott kemény sajtot.
Végül a bambusz segítségével szorosan tekerd fel.
![]()
190 fokra előmelegített sütőrácson, vagy esetleg grillen süsd addig, amíg a szalonna ropogósra pirul.
15 perc után kenegesd meg egy kevés sörrel.
![]()
Végül szórd meg egy kevés pirított hagymával a tetejét!
![]()
Vágd karikákra és erős paprikával, BBQ-szósszal tálald! Diétás karfiolrizzsel vagy lepénykenyérrel is nagyon finom.
![]()







