RETRO RÁDIÓ

Ez a tökéletes, sült csirkemell titka!

Ez a tökéletes, sült csirkemell titka!
FÁB
Szerző
FÁB
Létrehozva2016. 04. 24. 12:50

Zamatos, omlós, és olyan különleges aromája van a csirkemellnek ettõl a trükktõl, hogy mindenki imádni fogja

Fenséges állagot és aromát ad, ha a csirkemellet a hagyományostól kissé eltérve vajjal és citrommal készíted el. A citrom és a bors zamata isteni ízeket kölcsönöz a húsnak, a vaj pedig különösen finommá és zamatossá teszi.

Hozzávalók

2 kicsontozott csirkemell - lehet bőrrel és bőr nélkül is

1,5 evőkanál vaj

1 citrom héja, reszelve

só és bors ízlés szerint

Így készítsd

1. Helyezd sütőpapírra a csirkemelleket

2. Kockázd a tetejére a vajat, sózd, borsozd, majd reszeld rá a megmosott citrom héját

3. Süsd 20 percig, majd pihentesd tálalás előtt további 15 percig

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.