Létrehozva: 2016.04.24.

Ez a tökéletes, sült csirkemell titka!

Zamatos, omlós, és olyan különleges aromája van a csirkemellnek ettõl a trükktõl, hogy mindenki imádni fogja

Fenséges állagot és aromát ad, ha a csirkemellet a hagyományostól kissé eltérve vajjal és citrommal készíted el. A citrom és a bors zamata isteni ízeket kölcsönöz a húsnak, a vaj pedig különösen finommá és zamatossá teszi.

Hozzávalók

2 kicsontozott csirkemell - lehet bőrrel és bőr nélkül is

1,5 evőkanál vaj

1 citrom héja, reszelve

só és bors ízlés szerint

Így készítsd

1. Helyezd sütőpapírra a csirkemelleket

2. Kockázd a tetejére a vajat, sózd, borsozd, majd reszeld rá a megmosott citrom héját

3. Süsd 20 percig, majd pihentesd tálalás előtt további 15 percig

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek