tóth gabi
A tormareszelés az egyik legkínzóbb konyhai mûvelet! De felejtsd el a szenvedést, könnyek nélkül, egyszerûen is elkészítheted ezt a fantasztikus tormakrémet!
A sonka és a torma nyerő páros, a húsvéti ünnepek elengedhetetlen része! Sok háziasszony azonban nem szereti a tormával járó kínlódást és a könnyeket, ezért inkább a bolti tormát választja. Pedig a torma frissen elkészítve sokkal nagyobb gasztronómia élmény, ráadásul egy egyszerű trükk segítségével gyorsan és sírás nélkül elkészíthető!
Hozzávalók:
Így készítsd:
Nagyanyáinknak a tormareszelés hosszú és gyötrelmes folyamat volt, a mai háziasszonyok percek alatt, sírás nélkül elkészíthetik!
Ha már túl vagy a legnehezebb lépésen, akkor érdemes variálnod, más ízeket is a tormakrémbe keverned. Legyél kreatív!
Variációk tormakrémre: