tóth gabi
Felejtsd el a dagasztást, kelesztést! Élesztõ helyett szódabikarbónával készíts kenyeret! Kevesebb mint egy óra alatt asztalodon lehet, friss és finom ropogós!
Nem kell aggódnod, ha elfogyott otthon a kenyér, vagy zárva tartanak épp a boltok! Szinte pillanatok alatt összeállíthatod a saját házi kenyered tésztáját, és a sütés után már csak az elismerő bókokat kell begyűjtened!
Élesztő helyett szódabikarbónával, dagasztás helyett gyors gyúrással gyönyörű, ropogós cipókat süthetsz!
Még a mérleget sem kell elővenned, gyorsan egy bögre segítségével kimérheted a hozzávalókat!
Hozzávalók:
Így készítsd:
Nézd meg a videón, milyen egyszerűen elkészül a finom ropogós kenyér:
Irish Soda BreadTHIS WOULD BE SO YUMMY WITH SOME STEW!
Közzétette: Quirky Momma – 2016. február 27.