tóth gabi
Szeretnéd valami újdonsággal elkápráztatni a családodat, de mégis megmaradnál a hagyományos ízeknél? Akkor ezt a receptet imádni fogod, ráadásul hihetetlen gyorsan és pofonegyszerûen elkészítheted!
Unod már, hogy mindig ugyanabban az ízben és kivitelben kerül a csirke az asztalra? Vigyél egy kis kreativitást a konyhádba! Készíts pillangócsirkét! Egyetlen trükkös mozdulattal teljesen megújul a sült csirke. Pillanatok alatt előkészítheted, az eredmény pedig tökéletes!
Ezt kell tenned: a csirke hátát egy erre a célra szolgáló ollóval vágd fel hosszában. Így ki tudod fordítani és el tudod fektetni a tepsiben úgy, hogy az egészben hagyott melle húsa néz fölfelé. Így a csirke alakja olyan lesz, mint egy pillangó, és megsütve elképesztő kívánatosan néz ki!
A fantasztikusan finom csirke titka a fűszerezés és a speciális előkészítés!
A fűszerektől mennyei ízű, a tepsibe "terítéstől" pedig tökéletesen omlós, szaftos csirkehús kerül az asztalra!
Hozzávalók:
Így készítsd:
Körethez remek ötleteket találhatsz itt: tepsis krumpligolyók, sült krumpli olaj nélkül, krumplipüré, vagy az élményköret krumpliból.