RETRO RÁDIÓ

Ez a liszt nélküli sütemény most az internet sztárja: felhőmuffin az új őrület!

Ez a liszt nélküli sütemény most az internet sztárja: felhőmuffin az új őrület!
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2016. 03. 22. 07:45

Fellegekbe repít ez a fantasztikusan finom desszert, a mini sajttorta! Elképesztõen egyszerû elkészíteni, és még liszt sem kell hozzá! Imádni fogod!

A felhőkenyér és a felhőpalacsinta után itt az újabb netes sütiőrület! Máris milliók rajonganak az elképesztően egyszerű japán süteményért, melynek sikere abszolút érthető: pihekönnyű, puha és habos, mint egy bárányfelhő!

Noha mindössze 3 alapanyagból készül, mégis isteni finom!

Ráadásul ehhez álomdesszerthez semmilyen extra hozzávaló nem szükséges! Mámorítóan finom! Ha egyszer elkészíted, azonnal rabja leszel!

Hozzávalók:

  • 13 dkg fehér csokoládé (cukor hozzáadása nélkül készült változat)
  • 3 tojás
  • 13 dkg krémsajt
  • Így készítsd:

  • 1. Olvaszd fel kíméletesen a csokoládét vízfürdő fölött vagy mikrohullámú sütőben.
  • 2. Forgasd bele a krémsajtot és addig keverd, amíg egyenletes állagú lesz.
  • 3. Válaszd szét a tojásokat és a sárgáját keverd a krémhez.
  • 4. Verd fel a tojásfehérjét, ezt is keverd az imént elkészített masszához. Ettől lesz extra puha.
  • 5. Három bögrét bélelj ki sütőpapírral, majd töltsd bele a sajttorta tésztát.
  • 6. Helyezd a bögréket egy tepsire, önts melléjük egy pohár vizet.
  • 7. 160 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc lesz kész.
  • Ha kihűlt, a papírral óvatosan kiemelheted a sütit.

    TIPP:

    Gyümölccsel kínálva még finomabb!

    Ez a videó megmutatja, hogy gyerekjáték elkészíteni ezt a csodálatos sütit!

     

     

    Ripost hírek

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.