tóth gabi
Fellegekbe repít ez a fantasztikusan finom desszert, a mini sajttorta! Elképesztõen egyszerû elkészíteni, és még liszt sem kell hozzá! Imádni fogod!
A felhőkenyér és a felhőpalacsinta után itt az újabb netes sütiőrület! Máris milliók rajonganak az elképesztően egyszerű japán süteményért, melynek sikere abszolút érthető: pihekönnyű, puha és habos, mint egy bárányfelhő!
Noha mindössze 3 alapanyagból készül, mégis isteni finom!
Ráadásul ehhez álomdesszerthez semmilyen extra hozzávaló nem szükséges! Mámorítóan finom! Ha egyszer elkészíted, azonnal rabja leszel!
Hozzávalók:
Így készítsd:
Ha kihűlt, a papírral óvatosan kiemelheted a sütit.
TIPP:
Gyümölccsel kínálva még finomabb!
Ez a videó megmutatja, hogy gyerekjáték elkészíteni ezt a csodálatos sütit!