6 éve

Eszméletlen finom lett a rántott hús! Nem hiszed el, mi történt a panírral!

Megújult a panír, nem is akárhogy! Ilyen ötletes megoldásról régen hallottunk. Ez a rántott hús olyan finom, hogy minden eddigi változatot lepipál!

 

Nem vitás, hogy az egyik legkedveltebb ételünk a rántott hús. Azonban nem kell mindig a hagyományos módon készítened. Variáld a panírját! Most itt egy szuper újítás, mely minden eddigi ötletnél zseniálisabb! Az egész családod imádni fogja a különleges bundában tálalt rántott húst.

Váltsd ki a klasszikus panírozás utolsó lépését, és

zsemlemorzsa helyett forgasd sajtos ropimorzsába!

Ropimorzsás rántott hús

Hozzávalók:

  • csirkemellfilé
  • liszt
  • tojás
  • sós ropi
  • reszelt sajt
  • Így készítsd:

  • Kockázd fel a csirkemellfilét, sózd be.
  • Daráld össze a sós ropit a reszelt sajttal.
  • Panírozd be a hagyományos módon, de a ropimorzsával a husit.
  • Süsd ki forró olajban, vagy sütőpapírral bélelt tepsire helyezve, a sütőben.
  • Nézd meg a videón, milyen egyszerűen elkészíthető:

     

     
    Stii cum sa faci Chicken Nuggets?

    Stii cum sa faci Chicken Nuggets?Source : Tasty

    Közzétette: Radiosimplu96.4fm – 2015. november 27.

    További rántott húsos variációkra szuper recepteket olvashatsz itt:

    Panko morzsás rántott csirke hihetetlen ropogós bundával !     

    Pattogatott kukoricás  rántott hús a gyerekek kedvence!

    Kukoricapehellyel bundázott csirke amit nem kell panírozni!

    Férfiak kedvenc rántott csirkéje ami még egészségesebb is!

    Olaj nélkül sült rántott hús

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!