
Utolsó pillanatban is tudsz nagyot alkotni a szilveszteri bulira! Ezeket a partifalatkákat 10 perc alatt összedobod! Szuperül néz ki, finom és még egészséges is. Miért ne lehetne szempont ez is ma éjjel?
![]()
Egyszerű és nagyszerű partifalat, ráadásul 10 perc alatt elkészíthető!
Marton Adrienn receptje
Mennyiség: 4 golyó/ fő
Elkészítés: 10 perc
Hozzávalók:
![]()
16 db mozzarella golyó
60 g krémsajt
2 marék dióbél, durvára vágva
2-3 db sárgarépa pucolva és zellerszár – vékony pálcika alakra vágva
2-3 szál ropi
só
Így készítsd, lépésről-lépésre:
1. A mini mozzarella golyókat csöpögtesd le, enyhén sózd meg. Majd a golyókat egyesével mártogasd bele a puhább krémsajtba.
![]()
2. Végül forgasd durvára vágott dióbélbe. Fogópálcikának egy-egy fél ropit vagy sárgarépa és zeller szárat szúrj a golyókba.
![]()
TIPP:
1. A krémsajtot használat előtt 1 órával vedd ki a hűtőből, hogy folyósabb-kenhetőbb állagú legyen.
2. A kész golyókat tedd legalább 1 órára a hűtőbe, hogy a sajtkrém a dióval egy keményebb burkot képezzen a mozzarella golyók körül.
Ha szeretnél még több egészséges ételt kipróbálni, kukkants be Marton Adrienn honlapjára!
Vagy látogass el a Facebook oldalára!







