RETRO RÁDIÓ

Tökéletes szilveszteri ízkombó: egyesült a sajt és a dió

Tökéletes szilveszteri ízkombó: egyesült a sajt és a dió
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2015. 12. 31. 13:25

Utolsó pillanatban is tudsz nagyot alkotni a szilveszteri bulira! Ezeket a partifalatkákat 10 perc alatt összedobod! Szuperül néz ki, finom és még egészséges is. Miért ne lehetne szempont ez is ma éjjel?

Egyszerű és nagyszerű partifalat, ráadásul 10 perc alatt elkészíthető!

Marton Adrienn receptje

Mennyiség: 4 golyó/ fő

Elkészítés: 10 perc

 

Hozzávalók:

16 db mozzarella golyó

60 g  krémsajt

2 marék dióbél, durvára vágva

2-3 db sárgarépa pucolva és zellerszár – vékony pálcika alakra vágva

2-3 szál ropi

Így készítsd, lépésről-lépésre:

1. A mini mozzarella golyókat csöpögtesd le, enyhén sózd meg.  Majd a golyókat egyesével mártogasd bele a puhább krémsajtba.

2. Végül forgasd durvára vágott dióbélbe. Fogópálcikának egy-egy fél ropit  vagy sárgarépa és zeller szárat szúrj a golyókba.

TIPP:

1. A krémsajtot használat előtt 1 órával vedd ki a hűtőből, hogy folyósabb-kenhetőbb állagú legyen.

2. A kész golyókat tedd legalább 1 órára a hűtőbe, hogy a sajtkrém a dióval egy keményebb burkot képezzen a mozzarella golyók körül.

Ha szeretnél még több egészséges ételt kipróbálni, kukkants be Marton Adrienn honlapjára!

Vagy látogass el a Facebook oldalára!

 

 

 

 

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.