tóth gabi
Nincs annál kellemesebb, mint reggel a frissen elkészült tojásrántotta illatára ébredni. Az elkészítése egyszerû, az íze pedig fantasztikus. Azonban ismerünk egy trükköt, amivel még finomabbá varázsolhatod ezt a hétköznapi ételt.
Tojásrántottát mindenki tud készíteni. Hiszen nem kell hozzá túl sok konyhai tapasztalat. Ettől függetlenül ezt az egyszerű ételt is el lehet készíteni ízletesen és különlegesen.
Most megmutatjuk, hogy egy csipetnyi rafinériával, hogyan csinálhatsz ebből a hétköznapi reggeliből fejedelmi ételt.
A rántottát mindenki másképp szereti. Sokan inkább túlsütik, míg barna színt nem kap a tojás a serpenyőben.
Mások azonban inkább kissé folyósan teszik a reggeliző asztalra, hiszen így kenyérrel az utolsó cseppeket is kitunkolhatják.
A módszer lehet más, de az alapanyag mindig állandó. Mutatjuk, miért merj változtatni.
Ha igazán finom rántottát szeretnél készítsd elő a megszokott hozzávalókat. A tojás, a só és a bors mellé azonban most tegyél tejfölt is. Ettől válik ugyanis igazán selymessé az íze.
A tojásokat a szokásos módon üsd fel egy tányérba, majd keverd össze őket két kanál tejföllel. Sózd, borsozd és már öntheted is a forró serpenyőbe. Ezután csak kavargatni kell és az általad kedvelt állagúra sütni.
Hidd el, ha ezt megkóstolod, soha többet nem akarsz majd mást enni reggelire.