
A tökéletes tojásrántotta titka
Nincs annál kellemesebb, mint reggel a frissen elkészült tojásrántotta illatára ébredni. Az elkészítése egyszerû, az íze pedig fantasztikus. Azonban ismerünk egy trükköt, amivel még finomabbá varázsolhatod ezt a hétköznapi ételt.
Tojásrántottát mindenki tud készíteni. Hiszen nem kell hozzá túl sok konyhai tapasztalat. Ettől függetlenül ezt az egyszerű ételt is el lehet készíteni ízletesen és különlegesen.
![]()
Most megmutatjuk, hogy egy csipetnyi rafinériával, hogyan csinálhatsz ebből a hétköznapi reggeliből fejedelmi ételt.
Eltérő módszerek hagyományos alapanyagokból
A rántottát mindenki másképp szereti. Sokan inkább túlsütik, míg barna színt nem kap a tojás a serpenyőben.
![]()
Mások azonban inkább kissé folyósan teszik a reggeliző asztalra, hiszen így kenyérrel az utolsó cseppeket is kitunkolhatják.
![]()
A módszer lehet más, de az alapanyag mindig állandó. Mutatjuk, miért merj változtatni.
Ínycsiklandó finomság pillanatok alatt
Ha igazán finom rántottát szeretnél készítsd elő a megszokott hozzávalókat. A tojás, a só és a bors mellé azonban most tegyél tejfölt is. Ettől válik ugyanis igazán selymessé az íze.
![]()
A tojásokat a szokásos módon üsd fel egy tányérba, majd keverd össze őket két kanál tejföllel. Sózd, borsozd és már öntheted is a forró serpenyőbe. Ezután csak kavargatni kell és az általad kedvelt állagúra sütni.
![]()
Hidd el, ha ezt megkóstolod, soha többet nem akarsz majd mást enni reggelire.






