tóth gabi
Érdemes karácsonyra saját, egészséges szaloncukrot készítened, így kicsivel kevesebb lelkiismeret-furdalásban lehet részed az ünnepek alatt!
Az otthon készült szaloncukrok nagy előnye, hogy jó minőségű, egészséges alapanyagokból készítheted, sokkal finomabb, olcsóbban megúszod a karácsonyi kiadásoknak ezt a részét, és még a család elismerését is begyűjtheted.
Ízlésed szerint formázhatod, csomagolhatod saját szaloncukorkáidat, a karácsonyi dekorációk színeihez is öltöztetheted. Először tekerd zsírpapírba, majd utána mehet az ünnepi csomagolás!
Egyszerűbben elkészíthető, mint gondolnád!
Hozzávalók:
Így készítsd:
Variálhatod más gyümölcsökkel, vagy akár vegyesen is készítheted. A csoki mázat tejcsokiból is csinálhatod, de csoki réteg nélkül is tökéletes cukorkáid lesznek!