RETRO RÁDIÓ

Gyorsabban elkészül a vacsora. Húspuhító trükkök, amiről sosem hallottál

Lipa Blanka
Szerző
Lipa Blanka
Létrehozva2015. 11. 14. 17:30

Unod már, hogy órákig vársz arra, hogy megfõljön a vacsora? Mostantól nem kell beköltöznöd a konyhába. Egy apró trükkel pár perc alatt omlós húst tálalhatsz az asztalra.

Egész nap egy nagy tányér pörköltre vágytál, de hazaérve már nincs kedved az este hátralevő részét a konyhában tölteni? Most már nem is lesz rá szükséged, hiszen a csodás vacsora pillanatok alatt elkészülhet. Nézd csak!

A szódabikarbóna az egyik legsokoldalúbb társ a házban. Nemcsak a tisztításban segít, hanem a főzésnél is. Használatával időt spórolhatsz a konyhában, hiszen sokkal gyorsabban puhul vele az étel.

Így használd!

1. Sütés előtt szórd be szódabikarbónával a húst.

2. Hagyd állni 30 percet.

3. Nagyon fontos, hogy elkészítés előtt alaposan mosd le a port az ételről.

A többi már gyerekjáték. Nemcsak gyorsabban készül el, de porhanyósabb is lesz majd.

Akkor se ess pánikba, ha ezt a három lépcsőt elhagytad a vacsora főzése előtt. A csodaport a zsiradékba is szórhatod. Csak arra ügyelj, hogy ilyenkor már kevesebbet tégy a lábosba, mert a szóda sós hatása a végeredményen is érződni fog.

Õrület! Levesbe vele!

Megdöbbentő, de egy késhegynyi szódabikarbóna a levesbe és az éhes vendégeknek hamarabb tálalhatsz. Ettől a legkeményebb hús is megadja majd magát.  

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.