Létrehozva: 2015.11.14.

Gyorsabban elkészül a vacsora. Húspuhító trükkök, amiről sosem hallottál

Unod már, hogy órákig vársz arra, hogy megfõljön a vacsora? Mostantól nem kell beköltöznöd a konyhába. Egy apró trükkel pár perc alatt omlós húst tálalhatsz az asztalra.

Egész nap egy nagy tányér pörköltre vágytál, de hazaérve már nincs kedved az este hátralevő részét a konyhában tölteni? Most már nem is lesz rá szükséged, hiszen a csodás vacsora pillanatok alatt elkészülhet. Nézd csak!

A szódabikarbóna az egyik legsokoldalúbb társ a házban. Nemcsak a tisztításban segít, hanem a főzésnél is. Használatával időt spórolhatsz a konyhában, hiszen sokkal gyorsabban puhul vele az étel.

Így használd!

1. Sütés előtt szórd be szódabikarbónával a húst.

2. Hagyd állni 30 percet.

3. Nagyon fontos, hogy elkészítés előtt alaposan mosd le a port az ételről.

A többi már gyerekjáték. Nemcsak gyorsabban készül el, de porhanyósabb is lesz majd.

Akkor se ess pánikba, ha ezt a három lépcsőt elhagytad a vacsora főzése előtt. A csodaport a zsiradékba is szórhatod. Csak arra ügyelj, hogy ilyenkor már kevesebbet tégy a lábosba, mert a szóda sós hatása a végeredményen is érződni fog.

Õrület! Levesbe vele!

Megdöbbentő, de egy késhegynyi szódabikarbóna a levesbe és az éhes vendégeknek hamarabb tálalhatsz. Ettől a legkeményebb hús is megadja majd magát.  

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek