tóth gabi
Kívül ropogós, belül puha omlós. Ilyen a tökéletes sült krumpli a SÜTÕBÕL. A legjobb benne, hogy nem kell literszám vásárolnod hozzá az olajat!
A család nagy kedvence, még sem csinálod elég gyakran? Visszatart a krumpliba szívódott olaj mennyisége, a sütés után a lakásban terjengő olajszag és a sütő mellett töltött idő?
Jó hírünk van, nincs több kifogás, ha sült krumplit kíván a család! Csak egy egyszerű trükköt kell alkalmaznod és szuper ropogós sült krumplit készíthetsz, ráadásul jóval gyorsabban olajban sült társánál. Mit kell tenned?
Áztasd vízbe sütés előtt, ennyi a titok!
Áztatás során kiázik belőle a keményítő, ettől jóval ropogósabb lesz. Fontos, hogy vékony hasábokra vágd fel és többször cseréld alatta a vizet, így éred el a kifogástalan eredményt.
Egy adag sült hús mellett, de akár önmagában ketchuppal, majonézzel is mindig sikeres fogás.
Így készítsd:
A sült krumpli lelke a fűszerezés! Készíts saját fűszersót ízlésed szerint. Csak össze kell keverned a hozzávalókat és már szórhatod is a krumpli hasábokra.
Érdemes nagyobb mennyiségben készítened, így mindig kéznél lesz!
Végül 5 érv a krumpli mellett: