kulcsár edina
Egy finom kaszinótojás reggelire vagy vacsorára mennyei lehet. Ugye, mennyivel jobb, mint egy sima rántotta? Tudtad, hogy ezt az egyszerû ételt is ezerféleképpen elkészítheted?
HOZZÁVALÓK:
Elkészítés:
Főzd meg a tojásokat, pucold meg és vedd ki a sárgáját. Keverd össze a többi hozzávalóval és töltsd vissza a főtt tojásba a krémet!
Egy kis sült sajttal vagy füstölt sonkadarabbal díszítsd!
HOZZÁVALÓK:
Elkészítés:
A főtt tojásokat készítsd el a szokásos módon. Az avokádót rakd tálba, nyomd rá a citrom levét, villával törd össze. Végül a többi hozzávalóval jól keverd ki a krémet. Kanalazd habzsákba és töltsd meg a tojásokat.
HOZZÁVALÓK:
Elkészítés:
A főtt tojásokat vágd félbe hosszában. A lecsepegtetett tonhalat turmixold le, majd keverd össze a tojások áttört sárgáival, a vajjal, a hagymával, a petrezselyemmel. Sóval, borssal, korianderrel és a fél citrom levével ízesítsd. Végül a krémet töltsd vissza a tojásfehérjébe.
HOZZÁVALÓK:
Elkészítés:
A főtt tojást készítsd elő a szokásos módon, vágd ketté és kiskanállal szedd ki a sárgájukat egy tálba. A kivájt tojásokat tedd vajjal kikent serpenyőbe. Az újhagymát szeleteld fel a zöld szárával együtt és keverd a tojássárgájához. A sonkát vágd apró kockára, és keverj össze minden hozzávalót. Kiskanállal töltsd a tölteléket a tojásokba, a tetejét szórd meg reszelt parmezánnal,
majd 180 C fokos sütőben kb. 10 perc alatt süsd készre.
HOZZÁVALÓK:
Elkészítés:
A tojásokat készítsd elő a szokásos módon és sárgájukat tedd egy tálba. A kolbász héját szedd le, karikázd fel, késes aprítóba téve a többi hozzávalóval együtt keverd krémesre, a legvégén tedd bele a tojássárgáját is és a kakukkfüvet.
A krémet habzsákba vagy egy zacskóba kanalazva töltsd meg a tojásokat.
HOZZÁVALÓK:
Elkészítése:
A tojásokat előkészítve a sárgáját kiszedve kavard krémesre a sütőtökkel, a mustárral, a majonézzel és az apróra vágott hagymával, valamint a fűszerekkel. A tölteléket kanalazd vissza a tojásba. A tökmagot száraz serpenyőben pirítsd meg, majd szórd a megtöltött tojásokra dísznek.