tóth gabi
Neked sincs kedved a nagy melegben órákig ácsorogni a konyhában? Megértjük! Életmentõ lehet ilyenkor egy gyorsan elkészíthetõ, finom recept. Mit szólnál ehhez a hagymás-kolbászos szelethez?
Az eredeti olasz pizza tényleg nagyon finom, de kicsit sokáig tart elkészíteni a tészta kelesztése miatt, az igazán egészséges pizza meg egy kicsit macerás. Egy ügyes trükkel most felpörgetjük az időt, így 10 perc alatt elkészítheted a pizzádat!
Hozzávalók:
1 csomag fagyasztott leveles tészta
10 dkg szeletelt trappista sajt, lehet füstölt is
20 dkg szeletelt paprikás kolbász
friss salátalevelek
kapri vagy olíva bogyó / ízlés szerint
pesto / ízlés szerint
Így készítsd:
Vágd lapjában 3-4 szeletre a leveles tésztát, kissé nyújtsd meg mindegyik darabot, majd pakold meg sajttal és kolbásszal. A szeleteket sorakoztasd sütőpapírral bélelt tepsire, és told be a sütőbe. Néhány perc alatt pirosra sül.
Miután kivetted a sütőből, pötyögtess rá egy kevés pestót, de bolondíthatod kapri bogyóval is. Ropogtass hozzá friss salátát!