OTTHONKA

Csoda történt éjszaka a Havanna lakótelepen: Ilyen csak a mesékben van!

Ez a történet azt bizonyítja, hogy az emberek jó szándékúak. Mindennap tehetünk azért mi magunk is, hogy ez így legyen.
  • Szerző: Ripost

Egy internetes bejegyzésből bontakozik ki a történet:

"Tegnap este hulla fáradtan mentem haza a 136E busszal 22 óra körül.

Az egész napot végig dolgoztam a Forma 1-en a tűző napon, így szó szerint vegetáltam és észre sem vettem, ahogy a nadrágom farzsebéből kiesett (valószínűleg az ülésre) a pénztárcám. Mikor haza értem, akkor vettem észre, hogy nincs meg. Lementem a buszmegállóba, hátha ott esett ki, megnéztem a kukákat, hátha valaki megtalálta és kidobta, mert valljuk meg az őszintét arra hamarabb gondoltam.

Természetesen nem lett meg, így telefon a BKK-nak, ők mondták, hogy nincs meg, de holnap délután 1 után hívjam a talált tárgyak osztályát, hátha meg lesz... "

- írja posztjában Koppány.

Ám reggel valami egészen váratlan dolog történt! Valaki felcsengetett Koppányhoz, a postaládájába tette tárcáját, majd se szó, se beszéd eltűnt. Egyetlen apró papírfecnit hagyott mindössze, a pénzek közé csúsztatva az ismeretlen jótevő, melyen a következő üzenet állt:

Koppány pedig a Facebook népével is megosztotta hihetetlen történet. Mindenkit arra buzdít - ahogy mi is - hogy önzetlenül segítse embertársait. Valamint nagyon szeretné megtalálni az ismeretlen hőst, aki visszavitte értékeit neki, hogy személyesen is megköszönhesse a dolgot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?