MEDICINA

Mit árul el rólad a kisujjad? Többet, mint hinnéd

Mutasd a tenyered, megmondom, ki vagy. Ez már a múlté! Egyetlen kisujjból kiolvashatod bárki személyiségét!

Elképesztően érdekes és informatív az emberi test. Ha jól olvasol  az apró részletekből, sok későbbi csalódástól megóvhatod magad. 

Az igazság kiderítéséhez nem kell mást tenned, csak jól nézd meg az emberek bal kezének kisujját.

 

A következő méreteket figyeld meg:

Ha az első ujjperc, vagyis a körömágyhoz legközelebb eső rész a leghosszabb:

Valósággal habzsol. Vonzó személyiséged lehetőséget nyújt arra, hogy szinte bárkivel megismerkedhess. Könnyen kerülsz a társaság középpontjába, de elképesztő ügyesen kerülöd el a bazári majom szerepet. Remek egyensúlyt tudsz teremteni a stílusban, és különös érzéked van a művészetekhez. Könnyen tanulsz új dolgokat, ez főleg a nyelvérzékedben mutatkozik meg.  Az embereket nemcsak könnyedén magadhoz vonzod, de ugyanilyen könnyen tudod őket elkerülni is. 100 méterről kiszúrod a negatív, energialehúzó személyeket. Esélyük sincs nálad. Ugyanilyen jól hozol döntéseket a munkádban is. Munkatársaid szeretnek veled dolgozni. Hogy szárnyal-e majd karriered, csakis rajtad múlik. De bármit képes vagy elérni.

Ha a második, vagyis a középső rész a hosszabb:

A jószívűség nagykövete vagy. Az egész életed a nagylelkűségről szól. Nem meglepő, ha az egészségügyben, vagy más, komolyabb elhivatottságot igénylő szakmában dolgozol. Könnyedén osztod meg másokkal akár az utolsó pénzed is, ezért időnként haszonlesők gyűlhetnek köréd. Persze idővel megtanulod kezelni az irigyeket, de a bizonytalanságod ezek után nehezen vetkőzöd le. A párkapcsolat és a barátság számodra kicsit nehéz terep. Több csalódással is számolnod kell az életed során. Ugyanakkor biztonsággal ismered majd fel azokat, akik biztos pontot jelentenek majd az életedben.

Ha a harmadik ujjperced a leghosszabb:

Te vagy a két lábon járó tisztesség. Soha nem csatlakoznál hazug emberekhez. Az élet minden területén az igaz utakat, a becsületes megoldásokat keresed. Az emberek, akik ismernek, száz százalékig megbíznak benned. A barátaid és a családod is egyaránt büszke rád. Döntéseid mindig nyíltak, ezért gyakran kérik ki véleményed és bátran hallgatnak rád az ismerőseid. Ítélőképességed szinte sosem hagy cserben. Bármilyen társaságban könnyen kiválasztod a hazug, számító embereket, és messziről kerülöd őket. A rosszindulat és a kétszínűség részedről szinte ismeretlen fogalom. 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?