FAZÉK

Őrület, mit művel a csokoládéval karanténban a híres háziasszony

A koronavírus-járvány idején a hírességek is karanténba vonulnak. A híres brit háziasszony azonban lehet, hogy nem a legjobb módját választotta az unaloműzésnek. Az viszont biztos, hogy ebből is finom receptek lesznek!
címkék:

A celebszakács nemrég a Twitteren osztotta meg követőivel, hogy ő bizony stresszoldásként minden este bevág egy 25 dekás tábla csokit, miközben londoni lakásában igyekszik kihúzni a karantén napjait.

Fotó: Profimedia

Az őszinte beismerés hatására Nigella követői is hasonlókról számolnak be. Egyre többen vannak, akik a kényszerű otthontartózkodás unalmát nassolással igyekeznek oldani. A jelenleg érvényes intézkedések értelmében Nagy-Britannia lakóira 12 hetes karantén vár, így a boltok édesség-forgalma valószínűleg fellendül a következő hetekben.

csoki 01

Fotó: Pixabay.com

Nigella maga is azt jósolja, hogy a napi 25 deka csoki csak a kezdet – tweetjét pedig 1200 rajongója osztotta meg, és 22 400 lájkot kapott.

csoki 02

Fotó: Pixabay.com

Nigella persze nem csak magában eszi a csokit, recepteket is megoszt követői millióival a weboldalán és az Instagramon is. A kényszerű bezártságban így mindenki kedvére kísérletezhet a receptekkel, bár az nagyon valószínű, hogy aki így birkózik meg az unalommal, az jó eséllyel több kiló plusszal fog kijönni a karanténból. Persze ez még mindig jobb stratégia, mint azoké, akik alkohollal igyekeznek oldani a feszültségüket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nigella (@nigellalawson) által megosztott bejegyzés,

Mutatunk néhány, ezeknél sokkal jobb ötletet is:

  • A konyhai kísérletezéssel önmagában nincs semmi baj, de jobb, ha cukros, szénhidrátban gazdag ételek helyett inkább egészséges recepteket próbálsz ki.
  • Igyál eleget, de ne alkoholt. Csapvízzel és kevés gyümölcslével maradj mindig hidratált.
  • Mozogj minden nap – nincs kifogás, tele van a net online edzésekkel!
  • Tartsd magad lelkileg is formában: stressz ellen olvass sokat, tanulj valami újat, nézz vidám filmeket.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?