tóth gabi
Szuper megoldást találtunk, így lesz a csirkemell rántva a legomlósabb, legfinomabb. Ez valami csúcs! Kihagyhatatlan, érdemes megkóstolni.
Te is imádod a rántott csirkét? Akkor most mutatunk egy trükköt, hogy lesz az egyszerű csirkemellből is omlós, fűszeres, istenien finom ebéd!
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. Keverd össze egy tálba a felvert tojásokat, a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket.
2. Szeleteld fel a csirkemellfilét, majd rakd bele az elkészített szószba. Fedd le és tedd be a hűtőszekrénybe reggelig.
3. Másnap ebéd előtt vedd ki a hűtőből, és már csak a zsemlemorzsában kell megforgatni, mielőtt forró olajban szépen pirosra nem sütöd.
Tálald a szokásos módon, rizzsel, krumplipürével, sült krumplival, salátával.
Jó étvágyat!