kulcsár edina
A gesztenye és a csoki remek páros ilyenkor, az ünnepvárás időszakában. Ez a fantasztikus gesztenyés muffin pedig a hideg téli napokat is megszépíti.
A muffin az egyik legjobb sütemény, hiszen villámgyorsan elkészül, és szinte lehetetlen elrontani. Ha ehhez hozzáadjuk a szezon kedvencét, a gesztenyét, és egy kis csokis-tejszínes habos krémet a tetejére, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a csokihabos gesztenyés muffin formájában olyan finomság lesz a végeredmény, amelyik még az év végi hajtás sűrű napjait is megszépíti – ráadásul mindezt liszt nélkül!
Mivel pillanatok alatt elfogy, de biztos lehetsz benne, hogy a család legalább kétnaponta követelni fogja, karácsonyra már olyan rutinnal fogod megsütni, hogy a vendégeidet is ámulatba ejted majd vele. Lássuk, hogyan készül a legfinomabb csokis tejszínhabos, gesztenyés muffin!
Hozzávalók:
A muffinhoz:
A krémhez:
Így készítsd el: