ÉLETMÓDI

Durva, amit anyósa tett a fiatal nővel

Teljesen tanácstalan szerencsétlen nő, fogalma sincs, hogy mit tegyen.

Elképesztő történetet osztott meg egy internetes fórumon egy fiatal nő. Azt hitte, minden rendben van közte és vőlegényének családja között, de kiderült, hogy teljes tévedésben van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Párjával nagyjából másfél éve ismerkedtek meg, méghozzá a férfi édesanyján keresztül. A nő ugyanis kiállításszervező, és úgy adódott, hogy az anyóstól kapott egy megbízást, akit akkor még nem ismert. A szervezés közben több alkalommal is találkozott leendő párjával, akivel szép fokozatosan egyre közelebb kerültek egymáshoz, majd a megnyitót követően randevúzni mentek, és azóta is nagyon boldogok együtt.

A család hamar befogadta őt, minden a lehető legnagyobb rendben zajlott, legalábbis ez volt a látszat. Egy hétvégén azonban, a közelmúltban, kávézni hívta őt a leendő anyós. Úgy tűnt, hogy az esküvő szervezésével kapcsolatban szeretne találkozni vele, de hamarosan kiderült, hogy ez tévedés.

A nő meghívta a lányt egy italra, majd a világ legtermészetesebb hangján, mosolyogva közölte, hogy ő minden létező módon meg fogja akadályozni ezt az esküvőt, nem riad vissza szinte semmilyen eszköztől, így a legjobban akkor jár szerinte a lány, ha inkább magától szakít a férfival, és új életet kezd máshol. Amikor a döbbent menyasszony megkérdezte, mégis miért gondolkozik így a helyzetről az anya, akkor kiderült, hogy a nő szerint túlságosan alacsonyrendű fiához képest a menyasszony, nincsen sem elég diplomája, sem elég jó állása, sem pedig elég jó keresete ahhoz, hogy méltó társ legyen. Mint kifejtette, a szerelem és az érzelmek „kellemes hóbortok”, de a lényeg az, hogy a család neve és presztízse méltó módon maradjon meg, ehhez pedig sokkal előkelőbb feleségre van szükség.

Szegény, fiatal nőnek fogalma sincs, hogy mit tegyen. A fórumozók nagy része szerint legjobb, ha kitálal vőlegényének. Ő viszont tart tőle, hogy mi lesz annak a következménye, és fél, hogy csúnya vesztesként fog kikeveredni ebből a borzalmas helyzetből.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?