ÉLETMÓDI

Ez a gyönyörű manikűr lesz a legmenőbb idén decemberben!

Nézd meg, mennyire izgalmas a legújabb körömdivat.

Mesés körmökkel érezheted magad igazi dívának a karácsonyi szezonban. Bár a mínuszok még csak most fognak megkezdődni, az ünnepek közeledtét máris érezheted és láthatod, így itt a remek alkalom, hogy megjelenésed is kicsit ünnepélyesebbé váljon. Na persze csak éppen annyira, hogy az bájos, vagy éppen dögös legyen a hétköznapokon is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Továbbra is tartja dobogós helyét a kék szín és annak szinte minden árnyalata. Ez a sötét tónus, melyet a képen láthatsz, eszméletlenül jól mutat az apró csillámos díszítéssel.

Előtérbe kerülnek ismét a díszítések és minták. Az ünnepélyességet nem feltétlenül tematikus módon lehet értelmezni: gyönyörű és elegáns egy pasztellszürke alap, amely bordó kövekkel ékesül.

A piros természetesen nem maradhat ki a szezonból! És hogy mi a legtökéletesebb párja? Persze, hogy az arany! Nézd meg ezeket a klassz mintákat: nagyon egyedi és elegáns.

Első ránézésre igazi dögös vadmacska leszel ezzel a feketébe hajlóan zöld és ezüst kombinációval. Azonban akkor, ha közelebbről is szemügyre veszed, máris felüti a fejét a játékosság, a fiatalosság és az üdeség a mintákban.

Egyedi, de klasszikus idéző megjelenésre vágysz? A sötét tónusok, a klasszikus minták megadják a hagyományt, a kék szín és a matt hatás pedig a különlegességet. Mesés választás!

instagram

 

És ezeket olvastad már?