ÉLETMÓDI

Eszméletlen ez a személyiségteszt – kiderül féltett titkod

Ismerd meg személyiséged rejtett oldalát.

Egy különleges tesztre invitálunk. Utazz velünk elméd legmélyebb zugaiba, és fedezd fel, milyen is szerelmi életed, mi az, amit talán még magad sem tudtál eddig kapcsolatodról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dőlj hátra kényelmesen, lazulj el, és hagyd, hogy képzeleted vezessen!

Gondolj arra, hogy egy tisztáson álldogálsz, ahol hajadat langyos szél borzolja. Süt a nap, nyári meleg van, a fű csodásan zöld színű körülötted, te pedig élvezed, hogy ott lehetsz. A környéken egy erdőt láthatsz, a nap éppen lenyugodni készül. Elindulsz az erdő felé, hogy keresztül haladj rajta.

Hogyan jutsz át a fák között? Kitaposott ösvény mutatja az utat? Esetleg neked kell átverekedned magad a bozóton? Kellemes a talaj a talpad alatt, vagy inkább bizonytalannak érzed a lépteid?

instagram

Most megpihensz egy fa tövében. Hátadat nekitámasztod. Milyen ez a fa? Hogyan képzeled el?

Miután kicsit ejtőztél, már haladsz is tovább, hogy egy patak partjára érve megpillants egy házikót. Hol látod ezt a házat? És milyennek találod?

Lássuk, mit árult el rólad fantáziád.

Az erdő azt szimbolizálja, hogy milyen módon jutottál el mostani kapcsolatodig. Ha kellemes volt az utad, akkor többségében jó élmények értek eddigi szerelmi életed során. Ha neked kellett utat törnöd, akkor kőkeményen megdolgoztál jelenlegi kapcsolatodért.

instagram

A fa, melynél megpihentél párodat jelképezi. Minél erősebb és stabilabb a törzse, melynek hátadat döntötted, annál inkább biztonságban érzed magad. Minél inkább élettel volt teli, annál gyümölcsözőbbnek látod kettőtök viszonyát.

A ház azt mutatja, hogyan látod a jövőd. Át kellett hozzá kelned a vizen? Akkor várnak még rád kihívások és küzdelmek. A patak innenső partján állt a házikó? Esetleg kényelmes híd vezetett át rajta? Akkor szinte teljes harmóniában élsz és meg is becsülöd azt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?