Létrehozva: 2019.10.27.

Nagy, novemberi szerelmi horoszkóp: kiderül, boldogság vár-e rád

A következő hetek tele lesznek izgalommal.

Mit tartogat szerelmi életedben ez a hónap? Boldog leszel? Elmélyül a kapcsolatod? Megérkezik az Igazi? Nézd meg csillagjegyed, és megtudod.

Bak

Lesznek kemény napok, erőpróbák és néha úgy érezheted, mindennek vége. De ne félj, mert ez mindössze egy akadály, melyet le kell küzdenetek és sikerrel túl is léptek rajta. Egyedülállóként most sok ajánlatot kapsz és bőven lesz lehetőséged ismerkedni. Élj az alkalmakkal, mert jó az esély rá, hogy akár a tökéletes társad is közöttük legyen.

Vízöntő

Szívet melengető összetartozás érinti meg a lelked ezekben a hetekben. Még közelebb kerültök egymással pároddal, a romantika, a közösen és egymás családjával töltött idő egyre erősebb és teljesebbé teszi szerelmeteket. Egyedülállóként sok flörtben, bókban és udvarlásban lehet részed. Ezek nagy része inkább csak kaland, de sok önbizalmat és lendületet meríthetsz belőle.

Halak

Lesznek köztetek viták, konfliktusok, sor kerülhet nagyobb veszekedésre is, de aggodalomra semmi ok, mert rendezni tudjátok dolgaitokat! Ismerkedésre is alkalmad nyílik, bőven lesz lehetőséged új találkozásokra. Szavazz bizalmat, de egyelőre jó, ha kicsit fékezel és hagysz időt, hogy alaposabban megismerd a másikat, mielőtt teljesen beleéled magad a közös jövőbe.

Kos

Az elmúlt időszak nehézségei most mintha egyszerre szakadnának rád. Kapcsolatodban inkább a dolgok árnyoldalát veszed észre, figyelmetlen vagy partnereddel és bizalmatlan. Ha egyedülálló vagy, akkor korábbi sérülésed miatt nehezen nyílsz meg, és talán jobb is, ha most nem erőlteted az ismerkedést. Próbálj meg magadra koncentrálni, és először rendbe tenni lelked, tanulni a múltból. Így tudsz majd valóban sikerrel továbblépni.

Bika

Sok romantikus programban lesz részed, intim pillanatokban bővelkedik a november, egymásra vagytok hangolódva partnereddel, meghitt élményeket tudtok együtt eltölteni, ez pedig tovább mélyíti köztetek az összetartozás érzését. Ha még nem találtad meg az Igazit, akkor nagyon jó esélyed van rá, hogy most bekopogtat életedbe. Járj nyitott szemmel!

Ikrek

Hallgass a belső hangodra, az ösztöneidre, a szívedre! Ezek megsúgják egészen biztosan, hogy jó úton jársz-e és hogy mit kell tenned. Tedd most félre a jótanácsokat, és koncentrálj arra, hogy lelked mélyén mi az, amire te igazán vágysz. Egyedülállóként pozitív változások előtt állsz, de ne kapkodj, ne sürgesd és ne is erőltesd. Engedd, hogy az élet alakítsa a dolgokat, és főleg a hónap második felétől reméld az előrelépést.

Rák

Kedveskedés, meglepetések, szeretettel teli egymásra figyelés, összebújások és meghitt beszélgetések várnak rátok novemberben. Szép heteknek néztek elébe pároddal, élvezd ki a közös időt és oldódj fel benne! Ha nincsen partnered, akkor számíts rá, hogy rád talál most a szerelem. Méghozzá akkor, amikor nem is gondolnád...

Oroszlán

Kissé fáradtnak és bizonytalannak érzed magad. Tele volt feladattal és megpróbáltatással az elmúlt pár hét, ez pedig nem múlik el nyomtalanul. Konfliktusok és feszült pillanatok is várnak rád kapcsolatodban, de ne félj, mert túl fogtok jutni rajta, és végül harmonikus, összhanggal teli véget ér a hónap. Ha még nincsen párod, akkor nagy lesz a kísértés, mert megismerkedhetsz valakivel, aki nagyon vonzani fog. Legyél vele óvatos, mert lehet, hogy ő kevésbé veszi komolyan a jövőt és kettőtöket, mint amennyire te.

Szűz

Rosszkedvű és türelmetlen vagy ezekben a hetekben. Szeretnéd, ha végre minden a helyére kerülne, sürgetni szeretnéd a dolgokat, de jobban teszed, ha inkább kivársz, és megadod az időt arra, hogy kiforrjon a helyzet. Ha egyedülálló vagy, inkább most ne ugorj fejest bármilyen kapcsolatba, és ne keseredj el, ha kissé várnod kell – a hónap vége felé már megindulnak a pozitív változások.

instagram

Mérleg

Szerelem terén eljött a te időd! Ha már van párkapcsolatod, akkor minden gyönyörűen alakul, sőt akár még szintet is léphet kapcsolatotok egy még komolyabb elköteleződés felé. Ha még egyedülálló vagy, akkor tekints optimistán erre az időszakra! Minden azt mutatja, hogy megérkezik hozzád valaki, aki igazán fontos szereplője lehet életednek.

Skorpió

Kisebb ingadozások és hullámvölgyek felbukkanhatnak ebben a hónapban, de lesznek szép magaslatok is. Jó hír, hogy a hullámzást átvészeli párkapcsolatod, és hónap végén, amikor már minden kiegyensúlyozottá és harmonikussá válik, elmondhatjátok, hogy még a nehézségeken is sikerrel tudtok átlendülni. Ha egyedülálló vagy, akkor legyél körültekintő, nyitott, de óvatos. Sok emberrel fogsz mostanában találkozni. Köztük lehet az Igazi is, de akadhat olyan, aki csalódást okozhat.

Nyilas

Ebben a hónapban próbáljatok meg minél többet együtt lenni pároddal, töltsetek kettesben minőségi időt, és figyeljetek oda egymásra! Ez fontos ahhoz, hogy megszabadulj esetleges kételyeidtől és összekovácsoljon benneteket. Ha még nem jött el a Nagy Õ, akkor ezekben a hetekben inkább magadban készülj majdani érkezésére. Ez még nem az ismerkedés igazi hónapja, de ha magaddal harmóniába kerülsz és kiegyensúlyozott, békés és nyitott maradsz, akkor nagyon megkönnyíted leendő pároddal a szép összhangot.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt mondta Jürgen Klopp a Liverpool kudarca után

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

ripost.hu

Nem fogsz örülni: mutatjuk, milyen hatással lesz a szervezetedre a közelgő telihold

hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

origo.hu

Veszélybe került Marics Peti karrierje

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban