ÉLETMÓDI

10 árulkodó jel, amikor megnyugodhat a feleség: rendben van a házasság

A legtöbb férfi nem áradozik, és nem bizonygatja folyton a szerelmét a feleségének. De akkor vajon honnan lehet tudni, hogy még mindig odavan érte és nem áhítozik más nők után? Bizonyos jelek, gesztusok egyértelmű bizonyítékkal szolgálnak!

1. Azonnal válaszol az üzeneteidre

Manapság, amikor mindenki keze ügyében ott az okostelefon, igenis számít, hogy azonnal válaszol-e a férjed az üzeneteidre, vagy későbbre sorol. Persze vannak olyan helyzetek, amikor tényleg nem tud rögtön az üzeneteddel foglalkozni, de ha az esetek többségében gyorsan válaszol, akkor megnyugodhatsz.

Házasság 01

Fotó: Pixabay.com

2. Rendszeresen meglep valamivel

Elég, ha csak beesik a munkahelyedre egy sütivel, vagy este a kedvenc csokiddal vár, de a hagyományos virágcsokor sem rossz. A lényeg, hogy gondol rád!

3. Figyel arra, amit mondasz neki

A szerelem egyik legfontosabb jele, hogy figyel rád, és emlékszik arra, amit mondtál neki. Ha eszébe jut, hogy panaszkodtál a munkahelyedre, és pár nappal később rákérdez, hogy javult- e a helyzet, sejtheted, hogy nem bólogatott figyelem nélkül, miközben beszéltél hozzá.

4. Úgy csinálja a dolgokat, ahogy te szeretnéd

A pasik szeretnek mindent jobban tudni. De ha úgy takarít vagy úgy vezet, hogy az megfeleljen neked, akkor tudhatod, hogy téged sorol az első helyre.

5. Nem feledkezik meg a fontos dátumokról

A férfiaknak sokszor nem erőssége a dátumok megjegyzése. Ha a férjed soha ki nem hagyna egy házassági évfordulót, biztos lehetsz benne, hogy komoly áldozatot hoz a kedvedért.

6. Észreveszi az apróságokat

Hazajössz a fodrásztól és megdicséri a hajadat, vagy megemlíti, hogy milyen csinos vagy ma... ez mind arra utal, hogy odafigyel rád, és nem csak megszokásból él melletted.

7. Fenntartja a szemkontaktust

A testbeszéd is sokat elárul: ha a szemedbe néz, miközben beszélgettek, akkor számíthatsz a figyelmére, és a szerelmére.

Házasság 02

Fotó: Pixabay.com

8. Nem fél bocsánatot kérni

Ha valami olyat mond vagy tesz, amivel megbánt, és elismeri a felelősségét, akkor valószínűleg nagyon fontosak számára az érzelmeid.

9. Nem magáról beszél, hanem rólatok

Ha társaságban többet használja a „mi” szót, mint az „én”-t, akkor esze ágában sincs eltávolodni tőled.

10. Gondoskodik arról, hogy legyen intimitás

Ez alatt nem feltétlenül a szeretkezést kell érteni – ha sokszor megérint, megölel, megsimogat, akár napközben is, az már mindenképp jó jel.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?